Η εταιρεία

  • Η εταιρεία

Είμαστε PV Live

Είμαστε εταιρεία μηχανικών που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη εργαλείων με εφαρμογή στην αγορά ενέργειας.

PV Live Υπηρεσίες μηχανικών

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες μηχανικών για επενδύσεις στον κλάδο της ενέργειας, με εξειδίκευση στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Ειδικότερα, στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, έχουμε δημιουργήσει ένα καινοτόμο σύστημα τηλεμετρίας, ώστε να πιστοποιεί την καθημερινή ορθή λειτουργία φωτοβολταϊκών σταθμών. Το σύστημα τηλεμετρίας φωτοβολταϊκών της PV Live έχει διακριθεί στον 4ο διαγωνισμό καινοτομίας «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία» και έχει βραβευθεί από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Έχουμε αναπτύξει την EnergyLive, μια διαδικτυακή πλατφόρμα αφιερωμένη σε δεδομένα και αναλύσεις των ευρωπαϊκών αγορών ενέργειας.

Ο ιδρυτής της PV Live, κ. Γεώργιος Τσολάκος, ο οποίος είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και οι μηχανικοί που την στελεχώνουν, έχουν μακροχρόνια εμπειρία στην αγορά ενέργειας. Η εμπειρία τους προέρχεται από πολυετή εργασία σε μεγάλες εταιρείες του κλάδου, τόσο στο κομμάτι της μελέτης και κατασκευής, όσο και στο κομμάτι της λειτουργίας και συντήρησης σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Στοιχεία εταιρείας

PV LIVE ΙΚΕ
Υπηρεσίες Μηχανικών
Γ. Μπάκου 1, Αθήνα, 11524
ΑΦΜ: 800794123 - ΔΟΥ: Ψυχικού
Αρ. ΓΕΜΗ: 141126501000

Σχετικά με εμάς

H PV Live αναπτύσσει εργαλεία με εφαρμογή στην αγορά ενέργειας.

Ειδικότερα, στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, η PV Live έχει δημιουργήσει ένα καινοτόμο σύστημα τηλεμετρίας, ώστε να πιστοποιεί την καθημερινή ορθή λειτουργία φωτοβολταϊκών σταθμών σε πραγματικό χρόνο.

Διακρίσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γ. Μπάκου 1
Αθήνα, 11524

+30 213 044 2226

Επικοινωνία
www.pvlive.gr